#

"Миронівський хлібопродукт" та Укргазвидобування підписали Меморандум про співпрацю

27.08.2020 09:50
"Миронівський хлібопродукт" та Укргазвидобування підписали Меморандум про співпрацю
Фото з мережі Інтернет

Агрохолдинг Юрія Косюка "Миронівський хлібопродукт" та Укргазвидобування підписали Меморандум про співпрацю у сферах нафтогазового комплексу та сільського господарства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНН".

Меморандум закріплює зацікавленість сторін у всебічному сприянні регіональному розвитку громад та розвитку корпоративної соціальної відповідальності. Також документ передбачає подальше зміцнення співробітництва та об’єднання зусиль, спрямованих на розвиток агропромислового комплексу, розвитку нафтогазової галузі та підвищення енергетичної та продовольчої безпеки України.

Укргазвидобування зокрема сприятиме МХП в охороні земельних ресурсів, що пов’язані з проведенням геологорозвідувальних робіт на сільськогосподарських землях, братиме участь у спільному фінансуванні проектів регіонального розвитку, здійснюватиме компенсаційні заходи у разі використання земельних ресурсів.

Водночас МХП зобов’язалося сприяти Укргазвидобуванню у налагодженні взаємодії його виробничих підрозділів з підприємствами групи компаній ПрАТ "МХП", надавати консультаційну підтримку у вирішенні важливих питань і також брати участь у спільному фінансуванні проектів регіонального розвитку.

Також нагадаємо, що на щорічному зібранні акціонерів агрохолдингу "Миронівського хлібопродукту"  було прийняте рішення про призначення нових аудиторів Ernst & Young Cyprus Limited замість Deloitte Limited.

Читати "Моя Київщина" у Telegram