#

Міська рада Білої Церкви "подарувала" батькові мера майже 3 га землі

10.04.2019 12:09
Міська рада Білої Церкви "подарувала" батькові мера майже 3 га землі
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що підприємство батька міського голови площею 2,92 га отримало дозвіл на оформлення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування виробничої бази

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу ГО "Антикорупційний штаб".

Протягом 2018 року депутати Білоцерківської міської ради 26 разів заявляли про конфлікт інтересів, тобто наявність у них приватного або бізнес інтересу в рішенні, яке розглядає депутатський корпус. Найвищі корупційні ризики мали питання, пов’язані із землею, в тому числі виділення землі батькові міського голови.

Про особисту зацікавленість у прийнятті деяких рішень повідомляли представники всіх фракцій, але найбільшу кількість зафіксовано від представників найбільшої фракції міськради "Самопомочі" - міського голови Геннадія Дикого, депутатів Андрія Лєонова та Сергія Наконечного. Представники фракції БПП "Солідарність" заявляли про конфлікт інтересів 7 разів, а "Опозиційного блоку" - тричі.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Під час 53 сесії було прийнято рішення про надання дозволу на розроблення технічної документації приватному товариству "КАТП-1028" щодо земельної ділянки площею 2,92 га. Кінцевим бенефіціарним власником даного підприємства є Анатолій Дикий - батько міського голови Геннадія Дикого. Мер міста зізнався в конфлікті інтересів і не брав участі у голосуванні. Відтак, рішення все одно було прийнято.

Нагадаємо, що мер Білої Церкви заробив на державних закупівлях 4,3 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: