#

Міста Київщини можуть подати заявку на проведення Міжнародного дня джазу

20.04.2021 12:55
Міста Київщини можуть подати заявку на проведення Міжнародного дня джазу
Фото з мережі Інтернет

Міста Київщини запрошують розглянути можливість подачі заявок на участь у конкурсі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу Київської обласної ради.

ЮНЕСКО розпочато прийом заявок на участь у конкурсі  задля отримання права виступити містом - господарем Міжнародного дня джазу у 2022 році.

Зазнчається, що подача заявки відбувається шляхом заповнення до 1 жовтня 2021 року онлайн-форми, розміщеної на офіційному сайті ЮНЕСКО за посиланням: https://en.unesco.org/protecting-our-heritage-and-fostering-creativity/calljazzday.

Міжнародний день джазу, проголошений Генеральною конференцією ЮНЕСКО у 2011 р. і є всесвітнім святом джазової музики, яке відзначається щорічно З0 квітня. Свято спрямоване на підвищення обізнаності про роль джазу, як інструменту освіти і рушійної сили творчості, діалогу і міжкультурного обміну.

Визначене місто-господар співпрацюватиме з ЮНЕСКО та партнером Організації, Інститутом джазу імені Хербі Хенкока, зокрема з метою проведення освітніх і інформаційних заходів та концерту "All-Star Global Concert".

Також нагадаємо, що реп-виконавиця з Баришівки Alyona Alyona продовжує дивувати своїх шанувальників, розміщуючи фото, на яких наслідує знаменитих всесвітньо відомих жінок, цього разу смілива українка скопіювала позу Кім Кардашьян.

Читати "Моя Київщина" у Facebook