#

Митці з Київщини візьмуть участь у благодійній мистецькій акції в Берліні: реєстрація на подію (ФОТО)

14.03.2023 12:50
Митці з Київщини візьмуть участь у благодійній мистецькій акції в Берліні: реєстрація на подію (ФОТО)
Афіша заходу

18 березня 2023 року у столиці Німеччини відбудеться творча зустріч із українською письменницею Тетяною Іванчук та українським художником Леонідом Маадиром

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Мисткиня з Київської області Тетяна Іванчук написала низку поетичних збірок, зокрема "Роса ріки" (2012), "Там, де небо землю обняло" (2015), "Кольорові віршенята" (2018), "На стоякомусь кілометрі" (2020).  Також вона є співавторкою антологій "Материнська молитва. Українки – героям Майдану" (2014), "Помежи словом і століттям" (2016), "Радосині – 25" (2017), "Тарас Шевченко крокує дорогами доби" (2017) і "Бути людиною" (2018).

Також гостей заходу чекає майстер-клас художника Леоніда Маадира. Можна буде не лише поспілкуватися з митцем, але й також спробувати свої сили у створенні нової картини.

Картини Маадира були представлені в Канаді, Німеччині та Угорщині. Серед його робіт натюрморти, ландшафтний і міський пейзажі, портрети та композиції. Художник демонструє серйозну реалістичну школу, працює в експресивній живописній та експериментальній манері.

Важливо! Намальовані картини будуть подаровані 72 бригаді імені Чорних Запорожців Збройних Сил України (м. Біла Церква) та виставлені на благодійний аукціон для збору коштів на гуманітарну допомогу Головному військовому клінічному госпіталю (м. Київ).

Мистецька акція відбудеться 18 березня, із 11 до 16:00.

Аби потрапити на захід, потрібно попередньо зареєструватися за покликанням. Кожен, хто заповнить анкету, отримає книгу мисткині з автографом.

Додаткові контакти для реєстрації:

  • Телеграм @usachoff4
  • Мобільний De +49 1517 243 9550 (WhatsApp).

Творчий вечір відбудеться в картинній галереї Anna Ugryumova, ательє Labo’s World e.V за адресою 10629 Berlin, Dahlmannstrasse 11.

Надала можливість провести мистецьку зустріч у своїй галереї українка Анна Угрюмова, яка вже багато років проживає в Німеччині. Вона створила в Берліні справжній арт-простір, у якому творить сама та допомагає реалізовувати мистецький потенціал іншим.

Організував захід засновник благодійного фонду "Українська Громада" Олексій Усачов.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" знайомиться із Білоцерківським художником Леонідом Маадиром, який є вже знаним автором далеко за межами своєї Батьківщини.


Читати "Моя Київщина" у Facebook