#

Мітинг на Київщині: невдоволені люди повністю перекрили Одеську трасу (ФОТО, ВІДЕО)

24.02.2020 12:43
Мітинг на Київщині: невдоволені люди повністю перекрили Одеську трасу (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 24 лютого, обмежено рух на автодорозі Київ – Одеса в районі селища Чабани у зв’язку із проведенням санкціонованого мітингу громадян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНІАН".

Наразі патрульні регулюють дорожній рух. У поліції просять водіїв врахувати вищевказану інформацію під час планування маршрутів.

У свою чергу, співробітниця відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Київській області у коментарі журналістам повідомила, що місцеві жителі перекрили дорогу, тому що хочуть привернути увагу до судового процесу щодо повернення у власність громади спортивного стадіону в селі Новосілки.

"У селі Новосілки є спортивний стадіон, він перебуває в оренді у приватного підприємця, однак місцева громада хоче розірвати договір оренди і повернути стадіон у власність. З цього питання судовий процес триває, люди таким чином намагаються привернути до себе увагу, щоб сільська рада повернула у власність цей стадіон", - сказала співрозмовниця агентства.

Також, як зазначає dtp.кіеv.ua, люди імітують невдоволення, перекривши Одеську трасу, за 150 грн. "Заздрю ​​тим, хто опинився в автопастці на КПП Одеської траси. Мітингувальники перекрили повністю обидві сторони. Об’їзд по смт Чабани теж неможливий, перекрито все",  – йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що 4 січня з нагоди 75-ї річниці визволення Білої Церкви від нацистських загарбників у місті відбувся урочистий мітинг.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: