#

Moderna і CoronaVac: відзавтра у Фастові працюватиме Центр вакцинації населення

21.07.2021 16:00
Moderna і CoronaVac: відзавтра у Фастові працюватиме Центр вакцинації населення
Фото з мережі Інтернет

Із 22 липня у Фастові працюватиме Центр вакцинації населення, який розташується на другому поверсі міської лікарні на вулиці Київській, 57

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Фастів City".

Заступник Фастівського міського голови з питань медицини Олена Давиденко повідомила, що вакцинуватимуть усіх охочих від 18 років, незалежно від того, у якому медзакладі в пацієнта підписана декларація. У наявності вакцини Moderna і CoronaVac. Продовжує свою роботу і пункт щеплень на вулиці Толстого. У селах Фастівської громади і надалі працюватимуть виїзні бригади.

Записатися на вакцинацію можна за телефоном (04565)9-24-12 або прийти до Центру і в порядку живої черги отримати щеплення. Графік роботи Центру вакцинації Фастівської міської територіальної громади: із понеділка до пятниці – 09:00-15.00, у суботу – 09.00-14.00.

За словами Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, в Україні готуються до потенційного зростання випадків захворювання на коронавірус через новий штам вірусу "Дельта". Міністр закликав українців вакцинуватися, адже кожна з цих вакцин ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.

Нагадаємо, що за інформацією Фастівського міжрайонного відділу лабораторних досліджень, на пляжах № 1 і 2 у річці Унава можна купатися.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: