#

Молодь Білоцеківської ОТГ запрошують взяти участь у конкурі "Краса руками молодих"

28.01.2022 14:30
Молодь Білоцеківської ОТГ запрошують взяти участь у конкурі "Краса руками молодих"
Фото з мережі Інтернет

У Білоцерківській ОТГ традиційно відбудеться  конкурс декоративно-ужиткового мистецтва та народних промислів "Краса руками молодих", де участь можуть взяти особи віком від 7 до 35 років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "БЦ NEWS".

Роботи з вишивки, розпису, писанкарства, різьблення по дереву, лозоплетіння, гончарства, іграшка (обов’язково з елементами народної творчості) тощо приймаються з 1 по 5 березня 2022 року за адресою: м. Біла Церква, пл. Соборна, 4, КЗ КОР "Білоцерківський краєзнавчий музей".    

Від одного учасника приймається не більше 3-х робіт. 

До виробу має бути міцно прикріплена картка з такими відомостями: назва роботи, прізвище, ім’я та по батькові (без скорочень), вік виконавця, назва закладу (якщо автор надає роботу в складі колекції робіт від якогось закладу, наприклад, школи, ПТНЗ, ВНЗ тощо),  а також ім’я педагога під керівництвом якого учень займається цим видом мистецтва. Якщо робота подається окремим майстром, потрібно вказати точну поштову адресу автора та номер контактного телефону.

Роботи учасників розглядаються за такими віковими категоріями:

  • від 7 до 10 років;
  • від 11 до 13 років;
  • від 14 до 16 років;
  • від 17 до 19 років;
  • від 20 до 35 років.

Журі визначає володаря Гран-прі виставки-конкурсу та три кращі роботи в кожній віковій категорії (з урахуванням видів традиційного художнього мистецтва та народних промислів).

Журі має право визначати не всі призові місця, не присуджувати Гран-прі, встановлювати спеціальні призи.

Переможці виставки-конкурсу нагороджуються дипломами управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради та цінними подарунками.        

Контактні телефони: 7-26-18 (КЗ ПО БМР Об’єднання клубів за місцем проживання «Дивосвіт»), 38-22-11 (управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради).

Нагадаємо, що Білу Церкву прикрасили незвичними скульптурами, які роблять місто цікавим із туристичної точки зору.

Читати "Моя Київщина" у Telegram