#

Молодіжна організація з Богуславщини отримала нагороду від Володіна

28.06.2020 17:00
Молодіжна організація з Богуславщини отримала нагороду від Володіна
Василь Володін

Нещодавно, 26 червня, відбувся діалог "Влада-Молодь", у межах якого очільник Київської ОДА Василь Володін нагородив організацію Медвинської ОТГ "Молодь в Тренді"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "МЕДВИН LIVE" у Facebook.

Зауважимо, що діалог "Влада-Молодь" у Бучі проходив за участі голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна, заступниці міністра молоді та спорту Марини Попатенко та мера міста Анатолія Федорука.

До того ж, на урочистостях була присутня виконуюча обов’язки начальника управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Наталія Забіла, яка розповіла про співпрацю з молодіжними організаціями. Окрім цього, голова КОДА Василь Володін вручив вручив кращим молодіжним організаціям області грамоти та цінні подарунки за професіоналізм, системну та ефективну роботу з молоддю і вагомий внесок у розвиток молодіжного руху.

Підтримка молодіжних ініціатив, залучення молоді до прийняття управлінських рішень та вирішення суспільно значущих питань – один з пріоритетів для будь якої влади, що дбає про майбутнє свого регіону та держави. Тому обласна влада робить все залежне, щоб підтримати ініціативи і прагнення молоді, - наголосив Василь Володін під час блок-інтерв’ю "півгодини запитань".

Нагадаємо, що депутати Медвинської територіальної громади заборонили журналістам перебувати на засіданні сесії ради, чим порушили закон України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook