#

Мосійчук зняв свою кандидатуру з виборів на користь Дубинського

18.07.2019 09:38
Мосійчук зняв свою кандидатуру з виборів на користь Дубинського
Фото з мережі інтернет

Народний депутат України і кандидат на дострокових виборах до Парламенту на 94-му окрузі Ігор Мосійчук заявив, що знімає свою кандидатуру і призиває голосувати за кандидата від партії "Слуга народу" Олександра Дубинського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Буквы".

"Я ухвалив рішення зняти свою кандидатуру на 94-му виборчому окрузі на дострокових виборах народних депутатів України", - заявив Мосійчук у своєму відеозаписі у Facebook.

При цьому Мосійчук пояснив, що і не збирався брати участь в цих виборах.

"Я не збирався брати участь у виборах на 94-му виборчому окрузі. Після того, як я вийшов зі складу радикальної партії "Олега Ляшка" через ідеологічні розбіжності, через конфлікт всередині команди, я планував брати участь у дострокових парламентських виборах на своїй рідній Полтавській області. Але через те, що РП виставила на одному з округів людину, яку я дуже поважаю - Гребінківського міського голову Віталія Колесніченко, через те, що я на іншому 148 окрузі займався і готував округ під вибори Ігоря Лінчевський, котрого повинна була висувати "Радикальна партія", я схвалив рішення не брати участі в дострокових парламентських виборах взагалі", - сказав нардеп.

Мосійчук також закликав виборців голосувати за Дубинського, відзначивши при цьому, що він не підтримує партію "Слуга народу".

Раніше інформаційний портал "Моя Київщина" повідомляв, що 5 липня, у соцмережах з’явилося відео, на якому діти танцюють задля підтримки кандидата в народні депутати Ігоря Мосійчука

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: