#

Моторошна ДТП на Білоцерківщині: загинула жінка, тяжко травмувалися діти (ФОТО)

09.05.2022 12:18
Моторошна ДТП на Білоцерківщині: загинула жінка, тяжко травмувалися діти (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 8 травня, на виїзді з Білої Церкви в напрямку Володарки сталася серйозна ДТП, унаслідок якої на місці загинула пенсіонерка, а також тяжко травмувалися діти 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що о 17-ій годині на виїзді з Білої Церкви в напрямку Володарки трапилася ДТП за участю автомобілів Hyundai, Renault та ЗАЗ. 

50-річний підприємець за кермом Hyundai намагався здійснити обгін, виїхав на зустрічну смугу, а потім на узбіччя, після чого і відбулося зіткнення трьох автомобілів. 

Рятувальники деблокували з автомобіля ЗАЗ 62-річного водія, якого госпіталізували з політравмами, та літню жінку, яка від отриманих травм загинула на місці. 

Із легковика Renault госпіталізували 46-річну жінку та двох її дітей 10 та 12 років зі струсом мозку та травмами хребта. 

Працівники слідчого управління Київщини розслідують кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ щодо порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Нагадаємо, що 7 травня в районі сіл Бервиця та Перемога Броварського району піротехніки знайшли та знешкодили російську авіабомбу ФАБ-500.


Читати "Моя Київщина" у Telegram