#

Моїх рідних тероризує телеканал "Погляд", - голова ірпінської Ради учасників АТО

14.10.2020 16:16
Моїх рідних тероризує телеканал "Погляд", - голова ірпінської Ради учасників АТО
Олексій Зіневич

Учора, 13 жовтня, очільник ірпінської Ради учасників АТО, керівник міського волонтерського штабу Антон Головенко на своїй сторінці у Facebook розмістив допис, у якому звинуватив власника телеканалу "Погляд" Олексія Зіневича в організації тиску на його родину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Антона Головенка у Facebook.

Мені стало відомо, що моїх рідних, які проживають на Житомирщині, почав тероризувати телеканал "Погляд", власником якого є Олексій Зіневич, - каже Антон Головенко.

За його словами, журналісти телеканалу спеціально приїжджають до батьків чоловіка й навмисне доводять їх до інсульту

Головенко каже, що це той самий Зіневич, якого через корупцію у земельній сфері США позбавили візи та права в’їзду до країни. Зіневич – фігурант десятків кримінальних проваджень. Він на підставних осіб вкрав 1,6 га землі в Лісовій Бучі та цілу вулицю Ганни Барвінок у Бучі.

Мета "Погляду" та Зіневича проста – психологічно на мене натиснути, щоб я не проводив активну виборчу кампанію, бо вони мене бояться. Вони бояться, що я стану депутатом Ірпінської міської ради і підніму питання перед поліцією, чому вона не розслідує злочини команди Зіневича, чому замовчує розкрадання "Ірпіньзеленбуду" Ольгою Романівною (Олійнич), чому провайдер "Бест" наніс збитки житловому фонду міста — понад 1 мільйон гривень, а Зіневич досі не поніс кримінальної відповідальності, -  зазначив Головенко.

Головенко застеріг Зіневича не продовжувати терор проти батьків та близьких. Раніше він уже заявляв про те, що Олексій Зіневич поширює про нього неправдиву інформацію.

Зіневича неодноразово звинувачували в обмеженні свободи слова й тиску на засоби масової інформації за допомогою інтернет-провайдера "Бест", який йому належить. У 2016 році для користувачів "Бесту" були заблоковані інтернет-видання "Зоря Приірпіння", "Ірпінь онлайн", "Правда Ірпеня" та офіційний сайт Ірпінської міської ради. У 2018 році "Бест" удруге незаконно заблокував "Правду Ірпеня". Сталося це після того, як сайт оприлюднив серію викривальних матеріалів щодо причетності Зіневича до земельних махінацій та незаконної вирубки дерев у Лісовій Бучі. Тоді охоронці Зіневича силою виганяли з зали журналістів (за винятком тих, які на нього працюють) під час проведення круглого столу щодо перспектив розвитку Ірпінського регіону.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: