#

Муніципальна варта Білої Церкви розпочала свої перші патрулювання (ФОТО)

07.05.2018 12:58
Муніципальна варта Білої Церкви розпочала свої перші патрулювання (ФОТО)

З 4 травня в Білій Церкві заступили на чергування по місту працівники Муніципальної варти. Забезпечувати громадський порядок вони будуть спільно з патрульними Білоцерківського відділу поліції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Білоцерківської міської ради.

Нещодавно муніципальні вартові пройшли конкурс та навчання разом із представниками патрульної поліції.

У п’ятницю, 4 травня міський голова Геннадій Дикий вручив посвідчення працівникам Муніципальної варти.

"Муніципальна варта – це той підрозділ, який у подальшому ми плануємо об’єднати з комунальною установою Білоцерківської міської ради «Інспекція благоустрою», який виконує багато важливих функцій по місту. Але найперша – це безпека проживання людей. Саме за результатами вашої роботи буде оцінюватися робота міської ради, адже вас жителі міста бачитимуть найчастіше. Тому маєте поводитися гідно, поважати людей, а щодо злочинців та порушників застосовувати відповідні заходи. Сьогодні ви маєте великий кредит довіри у громади міста і маєте його виправдати", – відзначив Геннадій Дикий.

Нагадаємо, що комунальне підприємство Муніципальна варта було створене рішенням міської ради №1779-42-VII з метою профілактики правопорушень і забезпечення охорони громадського порядку на території Білої Церкви. Директором муніципалів став Возненко Сергій Григорович, який раніше очолював Білоцерківський відділ поліції.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: