#

На Баришівщині з’являться нові спортивні об’єкти (ФОТО)

14.05.2020 09:59
На Баришівщині з’являться нові спортивні об’єкти (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що в селах Володинівка Баришівського району та смт Баришівка цьогоріч планують побудувати майданчик для Workout із тренажерами та мультифункціональний майданчик

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на КОДА.

Начальник управління фізичної культури та спорту Сергій Тимофєєв особисто проінспектував місця розташування майбутніх об’єктів спортивної інфраструктури регіону.

В умовах карантину намагаємось продовжувати роботу у напрямку розвитку спортивної інфраструктури. Адже спорт, здоровий спосіб життя - це запорука здорового майбутнього! Київщина спортивна!, - коментує Сергій Тимофєєв.

Відтак, у рамках програми "Київщина спортивна" планують побудувати майданчик для Workout зі штучним газоном та тренажерами у селі Волошинівка на території Волошинівського навчально-виховного комплексу "Загально-освітня школа І-ІІІ ступенів - дитячий садок" імені Героя України Руслана Лужевського та мультифункціональний майданчик з гумовим покриттям для занять не менш ніж чотирма ігровими видами спорту розміром 32х18 м в смт Баришівка по вулиці Центральній, 34.

Зазначимо, що обладнання для майданчиків було закуплене ще у 2019 році Управлінням фізичної культури і спорту.

Нагадаємо, що місцеві жителі села Власівка Баришівського району повідомили про виявлення 7 артилерійських снарядів калібром 76 мм часів Другої світової війни.


Читати "Моя Київщина" у Telegram