#

На Білоцерківщині правоохоронці оперативно затримали зухвалого грабіжника

05.11.2020 14:20
На Білоцерківщині правоохоронці оперативно затримали зухвалого грабіжника
Фото з місця події

Оперативники Білоцерківського відділу поліції затримали зловмисника, який здійснив розбійний напад та крадіжку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Поблизу гаражних приміщень зловмисник очікував свою співмешканку, яка поверталася з невідомим йому чоловіком. Спочатку через ревнощі він побив незнайомця, а в якості компенсації вирішив заволодіти його сумкою з коштами, документами та особистими речами.

Цього ж дня оперативники Білоцерківського відділу поліції вийшли на слід зухвалого грабіжника і затримали його в місцевому готелі.

Встановлено, що він намагався приховати сліди злочину та спалив сумку потерпілого.  Поліцейські вилучили залишки сумки в якості речового доказу.

Неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів чоловік зізнався правоохоронцям у скоєному. Наразі поліцейські перевіряють його на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Білоцерківщини.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України  та за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили йому про підозру.

Також, після отримання висновків відповідних експертиз, зловмиснику буде повідомлено про підозру за нанесення тілесних ушкоджень потерпілому та прийнято рішення про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, що нещодавно піротехніки знищили 120 одиниць застарілих снарядів часів Другої Світової війни.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: