#

На Білоцерківщині водій із Жашкова збив пішохода та втік

24.01.2022 16:20
На Білоцерківщині водій із Жашкова збив пішохода та втік
Фото з місця події

Учора, 23 січня, в селі П'ятигори Білоцерківського району автомобіль здійснив наїзд на 67-річного пішохода, після чого зник з місця пригоди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Місцева жителька знайшла травмованого чоловіка на узбіччі дороги та повідомила про це до поліції. З переломом ноги та політравмою потерпілого госпіталізували до Білоцерківської міської лікарні № 2.  

Поліцейські Тетієва встановили, що чоловіка збив легковик, водій якого зник.  Виявилося, що до ДТП причетний 32-річний мешканець Жашкова. Коли до нього додому навідались правоохоронці і почали спілкуватися з його дружиною, чоловік кинувся тікати через вікно будинку, однак згодом був затриманий.

Також працівники поліції з'ясували, що водій після наїзду вийшов з автомобіля, відтягнув потерпілого на узбіччя та поїхав додому. Поліцейські вилучили автомобіль та доправили на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів. В організмі водія алкоголю не виявили.  

Слідчі Білої Церкви за фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочали досудове розслідування за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що два молодики із села Трушки на Білоцерківщині викрали у знайомого мотоцикл, щоб помститися.

Читати "Моя Київщина" у Telegram