#

На Білоцерківщині збирають кошти на видавництво книги про загиблих воїнів АТО (ФОТО)

29.10.2020 12:40
На Білоцерківщині збирають кошти на видавництво книги про загиблих воїнів АТО (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Викладач Білоцерківського медичного фахового коледжу Світлана Хоменчук підготувала до друку книгу-реквієм "Небесна гвардія Білоцерківщини" в пам'ять про героїв, які загинули під час російсько-української війни у 2014-2020 роках

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Літературним редактором і військовим консультантом книги став відомий український письменник, член національної спілки письменників України, заступник голови українського фонду культури, учасник війни в Афганістані, редактор військового вісника 72-ої ОМБр у 2016-2017 рр. Анатолій Іванович Гай.

У книзі 46 нарисів-реквіємів, 46 історій життя та героїчної загибелі воїнів, яких народила і виростила білоцерківська земля.

Книгу "Небесна гвардія Білоцерківщини" планують видати на Білоцерківській книжковій  фабриці тиражем у 300 екземплярів у повнокольоровому форматі. За  розрахунками виробничого відділу підприємства, один примірник книги на 640 сторінок буде коштувати 360 грн.

Тому творчий колектив книги "Небесна гвардія  Білоцерківщини" звертається з великим проханням до благодійників, меценатів, простих  громадян допомогти зібрати кошти на видавництво книги.

Відкрито картку для збору коштів у Приватбанку № 4149439049763828 Хоменчук С.Ф.

Кошти можливо внести безпосередньо на рахунок МП "Видавництво "Буква" за окремим договором.

Нагадаємо, що 27 жовтня на Білоцерківщині ДСНСівці виявили цілий арсенал вибухових пристроїв.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: