#

На Білоцерківщині жінка везла в авто незаконно виловлену рибу (ФОТО)

28.10.2020 08:50
На Білоцерківщині жінка везла в авто незаконно виловлену рибу (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 27 жовтня, в селі Трушки Білоцерківського району працівники поліції  зупинили за порушення ПДР жінку, яка була за кермом автомобіля ВАЗ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

У ході спілкування з'ясувалось, що в автомобілі жінка перевозила річкову рибу у кількості понад 200 штук, шість сіток та гумовий човен. За попередніми даними жінка виловила рибу в річці Роставиця, що знаходиться неподалік села Трушки.

Дізнавачі Білоцерківського відділу поліції приймають рішення щодо відкриття кримінального провадження за незаконний вилов риби за ч.1 ст. 249 Кримінального кодексу України.

Крім цього поліцейські склали на порушницю постанову за ч.2 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП, за що передбачений штраф у розмірі 425 грн.

Нагадаємо, що працівники Білоцерківського відділу поліції спільно зі Службою безпеки України задокументували злочинну діяльність групи осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження амфетаміну.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: