#

На Білоцерківщині чоловік помер від отруєння сурогатом алкоголю

27.12.2019 12:30
На Білоцерківщині чоловік помер від отруєння сурогатом алкоголю
фото з місця події

Нещодавно в селі Поправка Білоцерківського району двоє чоловіків отруїлися сурогатом алкоголю, у результаті чого один із них помер у кареті швидкої допомоги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Білоцерківського відділу поліції. Поліцейські встановили, що напередодні ввечері за роботу з найманими працівниками господар розплатився грошима. Після чого один із них придбав алкоголь у пенсіонерки-"шинкарки", яка проживає в селі Поправка.

Уранці власник новобудови знайшов двох чоловіків з ознаками отруєння та викликав швидку допомогу. Одному з чоловіків медикам не вдалося врятувати життя. Іншого чоловіка в тяжкому стані доправлено до реанімаційного відділення.

Працівники поліції провели невідкладний обшук за місцем проживання 71-річної пенсіонерки, де виявили та вилучили скляні та пластикові ємкості з прозорою рідиною.

Вилучені речові докази упаковано до спеціального пакету та направлено на проведення експертизи до НДЕКЦ МВС у м. Києві.

Тіло померлого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

За даним фактом слідчі Білоцерківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, що нещодавно в селі Фурси Білоцерківського району в одному з приватних будинків жінка в стані алкогольного сп'яніння ножем вбила чоловіка, коли той спав у ночі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: