#

На Білоцерківщині функціонували дві незаконні автозаправні станції (ФОТО)

13.12.2019 08:21
На Білоцерківщині функціонували дві незаконні автозаправні станції (ФОТО)
Фото з місця події

На Білоцерківщині правоохоронці припинили діяльність двох автозаправних станцій, які без дозвільних документів продавали пальне

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Під процесуальним керівництвом Білоцерківської місцевої прокуратури працівниками поліції розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). У межах досудового розслідування процесуальним керівником прокуратури за оперативного супроводу ГУ ДФС у Київській області та із залученням головного інспектора Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України в Київській області, проведено санкціоновані обшуки за місцем розташування нелегальних автозаправних станцій у м. Біла Церква та її околицях.

Під час обшуків встановлено, що роздрібна торгівля бензином та дизельним паливом на автозаправних станціях здійснюється без належного оформлення дозвільних документів, а їх робота пов’язана з ризиком виникнення надзвичайних ситуацій, які становлять екологічну та техногенну небезпеку для людей та довкілля.

З метою припинення подальшої незаконної діяльності АЗС вилучено обладнання, резервуари для зберігання пального об’ємом 10 000 літрів кожен, понад 7 тон палива, грошові кошти отримані від незаконної реалізації, a також документацію.

Також нагадаємо, що Броварський міськрайонний суд задовольнив позовні вимоги про повернення державі пів гектара земель лісового фонду, які потрапили приватну власність фізичних осіб.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: