#

На Білоцерківщині триває операція "Перевізник"

14.05.2018 07:37
На Білоцерківщині триває операція "Перевізник"

На Білоцерківщині, з метою покращення обстановки на автошляхах з питань перевезення пасажирів проводиться операція "Перевізник"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис начальника поліції Білої Церкви Геннадія Мельниченка у Facebook.

"Звертаюся до всіх перевізників, які обслуговують місто Біла Церква та Білоцерківський район поставитися з порозуміння до даних заходів та не перешкоджати законним вимогам працівників поліції щодо вимог у сфері дотримання умов безпеки дорожнього руху та перевезення пасажирів", - звертається до пасажирів та водіїв очільник білоцерківської поліції.

Під час здійснення перевезень на автошляхах міста та району будуть здійснюватися раптові перевірки. Водіїв, які порушують вимоги Правил дорожнього руху буде притягнуто до адміністративної відповідальності, відповідно до вимог чинного законодавства. 

Особлива увага буде приділятися перевезення «стоячих» пасажирів, особливо в годину-пік, зупинка у невстановлених місцях, наявність та справність аварійних виходів, розташуванню місць для сидіння, зберігання транспортних засобів за місцем їх стоянки та підтримання технічного стану таких транспортних засобів. Наявність медичної довідки також буде перевірятися. 

Всі дорожньо-транспортні пригоди, які сталися за участі транспортних засобів, які перевозили громадян мають дуже серйозні наслідки, тому поліцейські будуть дуже прискіпливо ставитися до порушників вимог чинного законодавства.

"Після закінчення даної операції вся інформація стосовно її результатів буде доведена мешканцям Білоцерківщини", - додав Геннадій Мельниченко.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: