#

На Білоцерківщині в чоловіка забрали посвідчення водія за несплату аліментів (ФОТО)

24.02.2020 16:15
На Білоцерківщині в чоловіка забрали посвідчення водія за несплату аліментів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 24 лютого, у селі Іванівка Білоцерківського району патрульні поліцейські позбавили водійського посвідчення 33-річного чоловіка, який ухилявся від сплати аліментів на користь дитини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Відомо, що поліція зупинила автомобіль "ВАЗ-2106", котрим керував чоловік, який за даними не сплачував аліменти.  У зв'язку з чим у державній виконавчій службі відкрито відповідне провадження. Одним з обмежень, яке поширювалось на правопорушника, було встановлення тимчасового обмеження в праві керування транспортними засобами.

"Відповідно до процесуальних норм поліцейські вилучили в молодика його водійське посвідчення та склали протокол за ч.3 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження в праві керування транспортними засобами) КУпАП", - йдеться в повідомленні.

Наразі, долю чоловіка вирішуватиме суд, який прийме законне рішення чи залишиться молодик у статусі керманича.

Нагадаємо, що в Білій Церкві в автобуса Богдан, що їхав за звичним маршрутом, під час руху несподівано відірвалося заднє колесо, яке відкинуло на припаркований легковик Skoda.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: