#

На Білоцерківщині вшанували ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (ФОТО)

27.04.2018 07:27
На Білоцерківщині вшанували ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (ФОТО)

Учора, 26 квітня, на Білоцерківщині привітали ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. В районі проживає більше тисячі ліквідаторів аварії, а постраждалих від неї, близько 19 тисяч

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "КиївTime".

Білоцерківська районна організація Аграрної партії України активно долучається до жалобних заходів з приводу чорнобильської трагедії з 2016 року, коли в місті Узин було відкрито пам’ятний знак Героям Чорнобиля. В 2017 році силами активу районної організації, за участі представників центрального та обласного апарату партії, біля пам’ятного знаку була облаштована територія та висаджені кущі калини і бузку.

Від районної партійної організації Аграрної партії України корзину з квітами до пам’ятного знаку Героям Чорнобиля в місті Узин поклали новообраний голова Білоцерківської районної партійної організації Юрій Кириченко, виконуючий обов’язки голови Білоцерківської міської організації Аграрної партії України, депутат Узинської міської ради Дмитро Киришун, заступник голови районної партійної організації Дмитро Герасименко, член виконкому районної партійної організації Сергій Козачук.

Звертаючись до присутніх на мітингу, Юрій Кириченко відзначив, що зараз, як ніколи, необхідно бути уважними до повсякденних турбот чорнобильців, спрямовувати зусилля та надавати всебічну допомогу і підтримку тим, хто її найбільше потребує.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: