#

На благодійному ярмарку школярі зібрали майже 50 тис грн на лікування дітлахів

25.12.2019 16:39
На благодійному ярмарку школярі зібрали майже 50 тис грн на лікування дітлахів
Фото з місця події

До Дня Святого Миколая в Бородянському академічному ліцеї відбувся традиційний благодійний ярмарок, на якому було зібрано 42 тис грн на лікування хворих дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Бородянського ліцеюу Facebook.

Як повідомляють в Бородянському ліцеї, участь у ярмарку взяли 38 класів. Тож відвідувачі були вражені широким асортиментом як солодких, так і солоних страв, а також різноманітних напоїв.

 "Діти та батьки подбали про усіх: навіть прихильники здорового харчування могли знайти щось корисне для себе на ярмарці, наприклад, фрукти та сік", – розповідають організатори.

Зазначається, що продавці дотримувалися високих стандартів обслуговування клієнтів і брали смаколики не голими руками, а спеціальними рукавичками або принаймні пакетиками.

Загалом цього року ліцей зібрав рекордну суму – 43 000 грн, рекордну суму зібрав 1-Г – 2 752 грн. Усі зібрані кошти будуть розподілені між двома учнями ліцею, які потребують допомоги на серйозне лікування.

Також нагадаємо, що народний депутат-мажоритарник із Київської області Олександр Дубінський ініціював проведення благодійної акції "Промінчик позитиву й добра" 17 та18 грудня в кулуарах Верховної Ради України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: