#

На Бориспільщині чоловіки намагалися залякати боржника фейковою гранатою (ВІДЕО)

15.03.2021 17:22
На Бориспільщині чоловіки намагалися залякати боржника фейковою гранатою (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

У селі Гнідин Бориспільського району чоловік виявив предмет, схожий на бойову гранату, на своїй хвіртці та звернувся в поліцію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

До поліції надійшло повідомлення від жителя села Гнідин про те, що вранці він виявив предмет, схожий на бойову гранату, який був прив’язаний мотузкою до його хвіртки з боку подвір’я.

Вибухотехніки знешкодили вказаний пристрій та встановили, що він є муляжем ручної уламкової оборонної гранати "Ф-1". Але найбільше поліцейських та потерпілого збентежив напис погрозливого змісту, який був прикріплений до вказаного предмету.

Працівники управління карного розшуку спільно зі співробітниками Бориспільського районного управління оперативно встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися 30-річний та 44-річний жителі міста Києва.

З’ясувалося, що між чоловіками виник конфлікт через борг одного з них. Тому зловмисники вдалися до погроз та залякування.

Слідчі Бориспільського районного управління поліції за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, що в місті Кагарлик Обухівського району правоохоронці допомогли літній жінці з вадами зору відшукати дорогу додому.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: