#

На Бориспільщині розслідують загадкове вбивство жінки (ВІДЕО)

13.08.2020 12:20
На Бориспільщині розслідують загадкове вбивство жінки (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, 9 серпня, у селі Старе Бориспільського району невідомі жорстоко вбили 60-річну жінку металевою трубою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Надзвичайні новини".

Наразі відомо, що 60-річна жінка проживала в місті Бориспіль, однак часто приїздила до свого 84-річного батька, який проживає у селі Старе, щоб допомогти по господарству. За словами батька загиблої, він всього на 15 хвилин відлучився на грядку по справах, а коли повернувся, то знайшов вже бездиханне тіло дочки.

У поліції говорять, що ймовірним знаряддям вбивства стала металева труба. Невідомі кілька разів вдарили жертву по голові. Що цікаво, у 60-річної загиблої були вороги. Подейкують, що невідомі чоловіки аж тричі намагалися пробратися до її оселі, а в селі говорять, що незнайомців на вулицях побільшало. До того ж, селяни припускають, що жінку могли вбити через гроші, однак у поліції цю інформацію спростовують.

Під час скоєння вбивства жодних особистих речей потерпілої не зникло. Гроші, сумочка, мобільний телефон, все на місці, - кажуть у поліції.

Натомість правоохоронці вже мають підозрюваного у вбивстві – це старенький батько жінки. Однак односельчани в цю версію не вірять. Наразі у справі розбирається поліція.

Нагадаємо, що завдяки діям прокуратури державі повернуто шість га землі на території Вишеньківської сільської ради Бориспільського району.


Читати "Моя Київщина" у Telegram