#

На Бориспільщині спалахнув будинок відомого борця з корупцією (ФОТО)

23.07.2020 11:24
На Бориспільщині спалахнув будинок відомого борця з корупцією (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 23 липня, у селі Гнідин Бориспільського району загорівся приватний будинок голови правління громадської організації "Центр протидії корупції", наразі в справі розбираються правоохоронці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області та допис Віталія Шабуніна у Facebook.

Інформацію про пожежу в будинку правоохоронці отримали на сепцілінію 102 близько 4:20 ранку. На місце події оперативно прибули рятувальники та працівники місцевого відділу поліції.

За словами власника помешкання Віталія Шабуніна, будинок однозначно підпалили, оскільки рівно два тижні тому газова служба перевірила лічильник і всі з'єднання. На щастя, пожежу вдалося швидко локалізувати та ліквідувати, тому мешканці не постраждали.

Наразі правоохоронці проводять додатковий огляд місця події, тут працюють криміналістична лабораторія поліції Київщини, лабораторія НДЕКЦ МВС, залучені експерти пожежно-технічної служби ДСНС.

Сам активіст запросив журналістів на власні очі оглянути місце події. Зістріч відбудеться сьогодні о 13:00 за адресою вулиця Ентузіастів 16-а, будинок 4.

Як християнин благословляю виконавців і замовників. Останнім дякую за мотивацію працювати ще більше, - каже Віталій Шабунін.

Нагадаємо, що прокуратура скерувала до суду позов про стягнення шкоди з громадянина, який зрубав у Бориспільському районі шість дерев на суму понад 100 тис грн.


Читати "Моя Київщина" у Facebook