#

На Бориспільщині у горе-фермера виявили незаконні посіви коноплі (ФОТО)

18.08.2021 11:20
На Бориспільщині у горе-фермера виявили незаконні посіви коноплі (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 17 серпня, у селі Велика Стариця Бориспільського району поліцейські виявили у місцевого жителя незаконні посіви коноплі, які він вирощував у спеціально обладнаних теплицях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що близько 10-ї години поліцейські під час відпрацювання у селі Велика Стариця на присадибній ділянці 47-річного місцевого жителя виявили 192 рослини коноплі. Також під час огляду будинку чоловіка правоохоронці виявили набої калібру 5,45 мм та суху зелену подрібнену речовину  – канабіс.

Як пояснив власник виявленого, рослини коноплі він вирощував у теплицях самостійно, а суху подрібнену наркотичну речовину зберігав для власного вживання.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снодійного маку чи конопель), ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовини або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Речові докази вилучено та направлено на відповідні експертизи. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що на автодорозі зі сполученням Київ-Харків зіткнулися два автомобілі, один з водіїв загинув.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: