#

На Бориспільщині у водія вантажівки знайшли наркотики

31.01.2023 18:00
На Бориспільщині у водія вантажівки знайшли наркотики
Фото з місця події

Сьогодні, на 24 км автодороги Київ – Харків бориспільські патрульні виявили водія вантажівки в стані сп'яніння, який мав з собою заборонені речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Поліцейські побачили, що водій вантажівки MAN зупинився на автомагістралі в межах проїзної частини в темну пору доби поза населеними пунктами.

Під час перевірки документів інспектори виявили у керманича явні ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння, але він відмовився.

Далі патрульні провели поверхневу перевірку, адже керманич помітно нервував. В гаманці у чоловіка виявили порошкоподібну речовину, ймовірно, наркотичну. Зі слів чоловіка – це солі, які він зберігав для власного вживання без мети збуту.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Виявлені наркотичні речовини було вилучено для проведення експертизи.

На водія поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини) КУпАП та відсторонили від керування транспортним засобом.

Нагадаємо, що мешканця Бориспільщини засуджено до 10 років позбавлення волі за вбивство співмешканки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook