#

На Бориспільщині відкрили workout-майданчик (ФОТО)

02.07.2020 16:41
На Бориспільщині відкрили workout-майданчик (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 1 липня, начальник управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв завітав до села Проліски Бориспільського району на відкриття нового спортмайданчика для занять workout

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА. 

В рамках візиту начальник обласного управління також здійснив інспекцію спортивної інфраструктури, провів робочі наради та зустрівся з громадою.

Спортивний майданчик з тренажерним обладнанням для занять workout та якісним штучним покриттям відкрили на території Пролісківської філії опорного навчального закладу  "Щасливський навчально-виховний комплекс" Ліцей – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — дитячий садок" Бориспільської районної ради.

Київською обласною державною адміністрацією у 2019 році було закуплено 46 комплектів спортивного обладнання для облаштування воркаут-майданчиків на території опорних навчальних закладів. До Пролісків передано комплект спортивного обладнання та технологічних комплектуючих на загальну суму 323 533,50 гривень для облаштування майданчику для workout. Облаштовувався майданчик коштом районного бюджету. Загалом в рамках проекту із запланованих у 2020-му 46-ти аналогічних майданчиків 9 вже працюють, – відзначив Сергій Тимофєєв.

Сергій Тимофєєв вручив школі сітку з футбольними, волейбольними та баскетбольними м’ячами, а гостям свята – сувенірну продукцію з символікою обласного управління спорту.

Святковий захід відбувався з дотриманням всіх рекомендацій Уряду, Мінмолодьспорту, протиепідемічних правил, встановлених МОЗ та рішень регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Завітали на урочистості представники районної влади та місцевого самоврядування, голови сіл Проліски та Щасливого, представники школи та місцевої громади.

Після хвиль послаблень карантину один за одним на території опорних навчальних закладів Київщини відкриваються новозбудовані майданчики для workout. Із запланованих 46 воркаут-майданчиків вже офіційно відкрито 9 об’єктів у Шкарівці (Білоцерківський район), Гоголеві (Броварський район), Жукині (Вишгородський район), Стайках (Кагарлицький район), Потіку (Миронівський район), Студениках (Переяславський район, Студениківська ОТГ),  Озерна (Білоцерківський район), Іванівка

Нагадаємо, що в адміністративних межах Гнідинської сільської ради Бориспільського району було передано у приватну власність землі, які знаходилися у володінні водного фонду.


Читати "Моя Київщина" у Facebook