#

На Бориспільщині випробували всюдиходи для ремонту електроліній

19.10.2020 19:37
На Бориспільщині випробували всюдиходи для ремонту електроліній
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно у Бориспільському районі "ДТЕК Київські регіональні електромережі" протестував всюдиходи ШЕРП для обстеження високовольтних ліній

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "РБК-Україна".

У результаті тестування за півтори години вдалося отримати дані про технічний стан 2 км ліній, які розташовані у важкодоступній болотистій місцевості Бориспільського району.

ДТЕК за допомогою SHERP і DroneUA провів всюдиходи-амфібії для ремонту мережі у складних умовах. Для нашої роботи критично важливо дістатися до ліній швидко в момент аварії, особливо у важкодоступній місцевості або у зимову пору року. У таких умовах звичайна техніка не справляється, а нам потрібно швидко повернути світло нашим клієнтам, - наголосив генеральний директор "ДТЕК Київські регіональні електромережі" Віталій Шайда.

Компанія "ДТЕК Київські регіональні електромережі" обслуговує 46 тис км у Київській області і постачає світло мільйону клієнтів.

ДТЕК використовує отриманий досвід під час пілотного проекту, щоб оцінити ефективність використання всюдиходів у складних погодних умовах і болотистій місцевості, - повідомляє Віталій Шайда.

Нагадаємо, що на Бориспільщині хотіли привласнити землю майже за 60 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: