#

На Бориспільщині водій напідпитку влаштував перегони з патрульними

20.01.2021 14:50
На Бориспільщині водій напідпитку влаштував перегони з патрульними
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 20 січня, біля аеропорту "Бориспіль" патрульні затримали п’яного керманича

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Об 11-ій годині до інспекторів звернувся небайдужий громадянин. Він повідомив, що водій авто Kia Sportage рухається, ймовірно, напідпитку. 

Дізнавшись всі деталі та опис автомобіля патрульні швидко рушили на перевірку звернення.

Рухаючись у напрямку аеропорту "Бориспіль" поліцейські помітили позашляховик, про яке йшлось у зверненні. На вимогу інспекторів про зупинку керманич не реагував, натомість пришвидшився та небезпечно маневрував. Патрульні рушили слідом. Порушник скоїв наїзд на  металевий відбійник, не зупиняючись рушив далі.

Авто припинило рух лише біля одного з терміналів аеропорту. Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили у нього явні ознаки сп’яніння. 48-річний водій від проходження огляду на стан сп'яніння категорично відмовився в присутності двох свідків.

На чоловіка патрульні склали адмінпротоколи за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли на нього постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) КУпАП.

Його автомобіль інспектори передали іншому водієві. Надалі по цій справі остаточне рішення прийматиме суд.

Нагадаємо, що у Борисполі підтримали ідею присвоєння Книшовому парку імені мера Анатолія Федорчука, який помер від коронавірусу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: