#

На Бориспільщині хлопець попросив товариша вбити його батька (ФОТО)

19.03.2021 11:10
На Бориспільщині хлопець попросив товариша вбити його батька  (ФОТО)
Фото з місця події

У вівторок, 16 березня, у селі Гнідин Бориспільського району хлопець проник до будинку, де напав на 47-річного чоловіка

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, зловмисник наніс  47-річному господарю понад 25 ножових поранень, а потім втік.

Зауважується, що менше двох діб знадобилось правоохоронцям, аби відтворити усі обставини події. Вбивцею виявився 19-річний киянин, якого затримали у Броварському районі, де він переховувався від працівників поліції у дачному будинку. 

Поліцейські з’ясували, що хлопець попередньо обговорив з 19-річним сином загиблого деталі вбивства батька. Останній повідомив товаришу план будинку, а також місце розташування усіх членів родини. Після смерті батька хлопець мав на меті отримати його спадок. Частину отриманих грошей молодик планував заплатити товаришу за скоєне вбивство, а решту витратити на власні потреби.

Обох хлопців затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за п. 6, п. 11 ч. 2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Вирішується питання про оголошення підозри затриманим. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що у рамках кампанії "Пристібайся - не жахайся" у Борисполі 19 березня можна буде безпечно відчути на собі, що відбувається з людиною в автомобілі під час зіткнення.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: