#

На Бориспільщині комунальник постане перед судом за привласнення 1 млн грн

03.04.2020 10:48
На Бориспільщині комунальник постане перед судом за привласнення 1 млн грн
Фото з мережі Інтернет

Слідчі Бориспільського відділу поліції скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 50-річного чоловіка, який працюючи в одному з комунальних підприємств міста, привласнив 1 млн. гривень місцевого бюджету

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Під час проведення досудового розслідування встановлено, що в період з 2016 по 2019 рік, працівник комунального підприємства, який фінансується частково місцевим бюджетом, продавав громадянам різний ритуальний товар, аксесуари для організації похорону за готівку.

Весь товар чоловік реалізовував, минаючи касовий апарат. Отримані кошти злочинним шляхом він привласнював і витрачав на власні потреби.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Працівники поліції провели усі необхідні слідчо-оперативні дії та експертизи, аби зібрати доказову базу.

Наразі кримінальне провадження,відкрите за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України, скеровано до суду. Чоловікові загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Подальшу долю жителя міста Біла Церква визначить суд.

Також нагадаємо, що  30 березня, у селі Старе Бориспільського району поліція вилучила у браконьєрів знаряддя лову та автівку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: