#

На Бориспільщині п’яний чоловік ледь не довів до переохолодження немовля (ФОТО)

05.03.2019 11:58
На Бориспільщині п’яний чоловік ледь не довів до переохолодження немовля (ФОТО)

Патрульна поліція зупинили чоловіка, в стані алкогольного сп’яніння, який прогулювався з 2-місячною дитиною

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Патрульної поліції Київської області у Facebook.

Повідомляють що екіпаж бориспільських патрульних на одній з вулиць міста зупинили 33-річного чоловіка, який перебуваючи з ознаками явного алкогольного сп’яніння, прогулювався із новонародженою дитиною. Поліцейські помітили, що дівчинка важко дихає, кашляє та мала забитий ніс. Одразу викликали карету швидкої медичної допомоги

На питання поліцейських, де мати немовля, він пояснив, що вдома. Правоохоронці інформацію перевірили, вона не підтвердилась.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Трохи пізніше патрульні встановили, що дитина була народжена в домашніх умовах, ніде на обліку перебуває і документів на дитину немає.

Бориспільські патрульні склали на чоловіка адміністративний матеріал за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП. Про цю подію було повідомлено відділ поліції.

Немовля оперативно транспортували до Бориспільської центральної районної клінічної лікарні інтенсивної терапії для надання допомоги.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: