#

На Бориспільщині вчергове зупили вантажівки з львівським сміттям (ВІДЕО)

22.06.2018 10:29
На Бориспільщині вчергове зупили вантажівки з львівським сміттям (ВІДЕО)

Мешканці Бориспільського району обурені проблемою протизаконного засмічення території побутовими відходами зі Львова. На нічному рейду протягом п’ятнадцяти годин атктивісти спільно з патрульною поліцією району зупиняли вантажівки зі сміттям

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "СТОПКОР".

У Бориспільській райдержадміністрації журналісти  поцікавилися –  хто ж надав дозвіл складувати сміття на незаконному звалищі, куди намагались заїхати львівські вантажівки.

«Туди виїде комісія, залучить фахівців з Держекології, з Нацполіції, прокуратури», – пообіцяв голова Бориспільської РДА Олександр Туренко, – «За результатами цієї виїзної перевірки буде складено акт, а там уже нехай правоохоронні органи приймають рішення». 

Екологи стверджують, що наслідки цього сміттєвого  свавілля – масштабні й становлять загрозу життю людей. «Ніхто не знає склад цих відходів, тому що серед тих відходів, наприклад, там, де ми зупиняли такі машини, були і медичні відходи, і батарейки, і акумулятори. В цьому є страшна трагедія для кожної людини, ніхто не може бути застрахованим», – зазначає голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко.

Зазначимо, що випадки незаконного вивезення сміття по всій Україні непоодинокі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: