#

На бориспільському комунальному підприємстві виявили 160 порушень

25.01.2022 16:20
На бориспільському комунальному підприємстві виявили 160 порушень
Фото з мережі інтернет

Головні державні інспектори відділу ГУ Держпраці у Київській області провели планову перевірку в КПТМ "Бориспільтепломережа" та виявили багато порушень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ГУ Держпраці.

Комунальне підприємство займається подачею тепла у житлові будинки і розташоване у місті Бориспіль Київської області. Посадові особи перевіряли дотримання на підприємстві вимог законодавства з охорони праці і промислової безпеки.

Під час планової перевірки було виявлено 160 порушень. Серед них: відсутній дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки (навантажувально-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів), відсутній дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (обладнання що працює під тиском), відсутня декларація на виконання робіт на висоті, відсутня декларація на обслуговування верстатів з обробки деревини і металів, відсутня декларація на виконання верхолазних робіт, відсутня декларація на обслуговування ковальсько-пресового устаткування та інші.

Нагадаємо, що заступник голови Київської ОДА Денис Шугалій розповів про ситуацію із "ковідними" виплатами підприємцям Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram