#

На Бородянщині директор підприємства вкрав на ремонті доріг понад 900 тис грн

11.08.2020 13:30
На Бородянщині директор підприємства вкрав на ремонті доріг понад 900 тис грн
Фото з мережі Інтернет

П’ять років тому у селі Озера Бородянського району підприємство робило ремонт доріг, на якому його директор вкрав понад 900 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бородянка поліція" у  Faсebook.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підрядні роботи з капітального ремонту дороги в селі Озерна, які відбувалися в 2015 році, не відповідають проєктній документації, вимогам нормативно-правових актів у галузі будівництва, та виконані в значно менших обсягах ніж внесено до актів приймання виконаних будівельних робіт. Вказаними діями було спричинено збитки місцевій громаді на суму понад 900 тис. грн.

Тому проти директора приватного підприємства слідчими відділенням Бородянського ВП Ірпінського ВП ГУНП в Київській області за процесуальним керівництвом Бородянського відділу Фастівської місцевої прокуратури Київської області скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України. 

Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що під столицею діє комплекс для відпочинку NAVY, яким керує син начальника Департаменту управління майном Нацполіції Івана Наумова.

Читати "Моя Київщина" у Telegram