#

На Бородянщині в стволі обвугленого дерева знайшли гранату

20.02.2020 10:36
На Бородянщині в стволі обвугленого дерева знайшли гранату
Фото з місця події

Учора, 19 лютого, поблизу села Нова Гребля Бородянського району в стволі обвугленого дерева було виявлено гранату

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бородянський РВ ГУ ДСНС України у Київській області" у Facebook.

До оперативно-диспетчерської служби Бородянського району о 13:20 надійшло повідомлення про виявлення вибухонебезпечного предмету, який знаходився в стволі обвугленого дерева у полі поблизу села Нова Гребля.

Для обстеження місцевості на місце події було здійснено виїзд оперативного чергового від ДСНС по Бородянському гарнізону та працівників Бородянського ВП Ірпінського ВП ГУ Нацполіції у Київській області. Після обстеження з’ясувалось, що даний предмет це протипіхотна уламкова ручна граната дистанційної дії "РГД-5".

За поданою рятувальниками заявкою до мобільного оперативного центру ДСНС України, даний предмет було вилучено для подальшого знешкодження. З місцевими мешканцями було проведено профілактичну бесіду щодо правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та правил поводження з ними.

Також нагадаємо, що очільник Пісківської селищної ради сфальсифікував договір про придбання автомобіля швидкої допомоги, унаслідок чого отримав 590 тис на особистий рахунок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: