#

На Броварщині чоловік кинув у будинок коханця жінки "коктейль Молотова" (ВІДЕО)

24.01.2023 17:00
На Броварщині чоловік кинув у будинок коханця жінки "коктейль Молотова" (ВІДЕО)
Фото з місця подій

У селі Лехнівка Броварського району чоловік розбив вікно у будинку знайомого його співмешканки та кинув туди палаючу пляшку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Броварського управління поліції Київщини, які прибули на місце події, встановили, що до вчинення злочину причетний 45-річний місцевий житель.

Через ревнощі до своєї співмешканки, зловмисник підготував вдома дві пляшки із сумішшю та пішов до будинку коханця. У той час там перебувала і його жінка. Чоловік розбив вікна в приміщенні та кинув туди "коктейль Молотова". Палій покинув місце події, переконавшись, що в кімнаті почалося займання.

Правоохоронці затримали правопорушника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру за фактом умисного знищення та пошкодження чужого майна, вчиненого шляхом підпалу [ч. 2 ст. 194 ККУ]. Зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, що працівники Броварського управління поліції Київщини задокументували злочинну діяльність групи громадян, які збували наркотики та психотропні речовини.


Читати "Моя Київщина" у Facebook