#

На Броварщині чоловік викрав у товариша понад 90 тис грн (ВІДЕО)

12.12.2022 16:00
На Броварщині чоловік викрав у товариша понад 90 тис грн (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Днями до поліції звернувся 65-річний житель селища Велика Димерка Броварського району та повідомив про те, що знайомий, який проживав у його будинку, викрав грошові кошти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники Броварського управління поліції Київщини встановили місцеперебування 34-річного уродженця Полтавщини. Правоохоронці з’ясували, що правопорушник після вчинення крадіжки, зібрав свої речі та поїхав до міста Ніжин, що на Чернігівщині. Згодом крадій був затриманий там працівниками поліції.

Зловмисник пояснив, що він зайшов до кімнати товариша та викрав понад 90 тисяч гривень, які знаходилися в комоді, а потім покинув територію домоволодіння.   

Наразі слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за вчинення крадіжки в умовах воєнного стану [ч.4 ст.185 ККУ]. Фігуранту загрожує до 8 років за ґратами. Вирішується питання, щодо обрання запобіжного заходу зловмиснику.

Нагадаємо, що 9 грудня неподалік села Садове Броварського району сталася аварія на дорозі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram