#

На Броварщині гелікоптер врятував життя двом жителям області (ВІДЕО)

10.02.2022 19:50
На Броварщині гелікоптер врятував життя двом жителям області (ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 10 лютого, на Броварщині гелікоптер двічі вилітав на важливі виклики

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію  Київської області, поліцейський гелікоптер протягом дня доставив до медичних закладів двох пацієнтів у критичному стані

Перший випадок стався у місті Бровари, де гвинтокрил МВС Airbus Helicopters Н-145 транспортував до Боярської лікарні 8-річну дівчинку з менінгітом ускладненої форми.  А потім негайно вилетів до Бришівки, де взяв на борт 55-річного чоловіка з діагнозом інфаркт та оперативно доправив його до лікарні Києва.

У повідомленні сказано:

Правоохоронці Броварського районного управління поліції підготували місце для посадки на стадіоні спортивного коледжу міста Бровари та у селищі Баришівка. Завдяки спільним зусиллям фахівців Центру авіаційного забезпечення Національної поліції та поліцейських Броварщини пацієнти оперативно отримають необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, що 10 лютого у селі Пухівка Зазимської ОТГ сталася ДТП, де 52-річна жінка за кермом Mitsubishi Pajero Wagon не впоралася з керуванням та в'їхала у кав’ярню.


Читати "Моя Київщина" у Telegram