#

На Броварщині коронавірус "дістався" дитячого будинку

04.05.2020 16:46
На Броварщині коронавірус "дістався" дитячого будинку
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в дитячому будинку "Надія", що в селі Мокрець Броварського району, підтвердили COVID-19 в однієї дитини та шістьох співробітників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "УНІАН".

Таку інформацію надав т.в.о. голови Київської облдержадміністрації Василь Володін під час онлайн-брифінгу.

Дитячий будинок "Надія" - Броварський район, село Мокрець, вулиця Центральна 27. 1 травня виявлено коронавірус у помічника вихователя, 23 квітня жінка захворіла на ГРВІ, а вже 25 квітня була змушена звернутися до лікаря. 28 квітня її направили на ПЛР-тест, - зазначив Володін.

Зауважимо, що у дитячому будинку загалом перебуває 32 дитини та 16 співробітників. Зауважимо, що всім мешканцям закладу було оперативно зроблено ПЛР-тести. У суботу, 2 травня, коронавірус лабораторно підтвердили у п’ятьох дорослих та однієї дитини. Наразі учень п’ятого класу перебуває на лікуванні у Броварській центральній районній лікарні, захворювання проходить без симптомів та ускладнень, решта вихованців закладу та працівників ізольовано, їхній стан задовільний. За ними здійснюється медичний нагляд. З дітьми цілодобово перебуває медична сестра закладу та інші працівники. До того ж, приміщення дитбудинку продезінфікували.

Нагадаємо, що до правоохоронців надійшло звернення охоронця гаражного кооперативу про те, що в одному із гаражів зірваний замок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram