#

На Броварщині мітингують працівники "Кока-Коли" (ФОТО)

19.06.2020 11:26
На Броварщині мітингують працівники "Кока-Коли" (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 18 червня, у смт Велика Димерка Броварського району, де розташований завод "Кока-Кола", відбулася акція протесту через низькі зарплати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Авангард" у Facebook.

За словами робітників підприємства, заробітна плата фактично не змінилася ще з 2013 року, тому  учасники акції вимагають підвищення на 100%.

Протягом 2019-2020 років члени профспілки "Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед" неодноразово зверталися до керівництва компанії, щоб обговорити рівень зарплати. Проте адміністрація "Кока-Коли" категорично відмовилася вести будь-які переговори.

Зауважимо, що на початку весни 2020 року профспілка зібрала понад 120 підписів працівників під колективним зверненням до керівництва компанії з вимогою збільшити зарплату. Але на це адміністрація відповіла, що "Кока-Кола" не планує підвищувати оплату праці.

Сьогоднішня акція – це крик душі. Нам набридло чути постійні відмовки адміністрації. Вони відмовляються йти на переговори щодо зарплати, виправдовуючи це епідемією коронавірусу. Але під час карантину, завод не припиняв своєї роботи, об’єми виготовленої та реалізованої продукції не зменшилися, - говорить голова профспілки Сергій Рудницький.

До учасників мітингу ніхто з представників керівництва компанії так і не вийшов. За словами представників профспілки, вони будуть продовжувати акції протесту, поки не досягнуть результату.

Нагадаємо, що поліцейські Броварського відділу поліції вилучили наркозілля у жителя села Рудня





Читати "Моя Київщина" у Telegram