#

На Броварщині неповнолітній майже до смерті забив односельчанина (ФОТО)

03.01.2022 09:30
На Броварщині неповнолітній майже до смерті забив односельчанина (ФОТО)
Фото з місця подій

У неділю, 2 січня, у селі Гоголів Броварського району поліцейські затримали підлітка, який ледь не вбив односельчанина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Близько 1-ї години ночі до поліції надійшло повідомлення від працівника швидкої медичної допомоги про те, що до лікарні госпіталізували 45-річного мешканця села Гоголів із численними травмами.

На місце події одразу прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції.

Правоохоронці  з’ясували, що напередодні під час розпиття спиртних напоїв у компанії односельчан 26-річний чоловік виявив зникнення свого гаманця. Виявивши крадіжку, чоловік одразу пішов додому. Дорогою зустрів 16-річного знайомого та поскаржився на товаришів. Юнак вирішив заступитися за земляка і розібратися у ситуації. Згодом  друзі повернулись до будинку, щоб відшукати викрадений гаманець. 

У результаті розлючений неповнолітній руками і ногами наніс удари по голові 45-річному односельчанину.

Поліцейські затримали нападника в порядку ст.208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121(Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув'язнення на строк від п'яти до восьми років. Досудове розслідування триває. Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманому. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що 26 грудня та 27 грудня у Броварському районі трапилося дві ДТП, у яких травмувалося троє людей.



Читати "Моя Київщина" у Facebook