#

На Броварщині незаконно вирубують ліс (ФОТО)

18.12.2020 16:00
На Броварщині незаконно вирубують ліс (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що у селі Требухів Броварського району патрульні Броварського відділу поліції зупинили вантажний автомобіль, в кузові якого знаходились стовбури дерев

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

Патрульні після знахідки одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу Броварського відділу поліції. Правоохоронці вияснили, що ці дерева вирубані незаконно, чим завдали непоправних збитків громаді села Требухів.

Вантажівка із незаконним товаром належить 50-річному жителю Житомирщини, який надає послуги з перевезення. Замовників цього вантажу водій не знає, клієнти знайшли його через мережу, завантажили деревиною та дали підроблені документи.

Автівку та колоди осокорів поліцейські вилучили в якості речових доказів.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1  ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, - повідомляють в поліції. 

Нагадаємо, що пішохідний міст через Броварський проспект біля птахофабрики відремонтували вперше за 36 років – його не чіпали з1984.

 



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: