#

На Броварщині окупанти знищили овочесховище та м’ясний склад

23.03.2022 09:20
На Броварщині окупанти знищили овочесховище та м’ясний склад
Фото з місця подій

Учора, 22 березня, під час обстрілу Броварського району путінськими орками, згорів овочевий та м’ясний склад компанії "Вегі Тренд Інвест"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис сківвласника компанії Євгена Коломійця у Facebook.

Збитки, завдані агропромисловій компанії "Вегі тренд Інвест", становлять понад 600 мільйонів гривень. Знищено десятки тонн продукції. Російські терористи завдали ще один удар по забезпеченню потреб Київщини та всієї України у харчуванні. На щастя, постраждалих у пожежі немає.

Євген Коломієць констатує, що морква, картопля і цибуля, теж, є "стратегічними об’єктами", які знищує ворог. Співвласник написав:

Це не може бути випадковістю – наші склади стоять у чистому полі. Навкруги жодної будівлі. З першого дня війни ми відправляли свіжі овочі для годування наших бійців. Прикро, що зараз такої можливості вже не буде.

Коломієць додав, що із перших днів війни зі складу відправлялися свіжі овочі для наших військових, а зараз вже такої можливості не буде.

Слідкуйте за новинами "Моя Київщина" у Telegram.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва Броварської окружної прокуратури військовослужбовцю рф повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни.

Читати "Моя Київщина" у Telegram