#

На Броварщині помер відомий поет-пісняр

02.07.2021 10:30
На Броварщині помер відомий поет-пісняр
Володимир Москвич

Учора, 1 липня, на 91-му році пішов із життя Москвич Володимир Андрійович – відомий не лише на Броварщині поет, педагог та громадський діяч

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на "Трибуна Бровари".

Народився Володимир Андрійович 1 січня 1931 року на Броварщині в селі Семиполки.

Володимир Москвич був відомою та значущою постаттю як у своєму селі Семиполки, так і поза його межами. Він автор поетичних збірок "Вишнева таємниця", "Лелеки повертаються додому", "Іду селом".

Понад 30 його віршів стали піснями, які виконують відомі українські співаки. 15 пісень записано на диск під назвою "Червоні ягідки калини" з присвятою дружині. Його вірним і незрадливим тилом на все життя стала скромна сільська медсестра Таміла Андріївна  – дружина, друг, мати синів Сергія та Едуарда, турботлива бабуся онуків Андрійка, Даринки, Вікторії, неперевершена кулінарка, щира людина, помічниця та порадниця.

Як краєзнавець, Володимир Андрійович глибоко вивчив історію свого села, описав кожний його куток, зберіг спогади багатьох його мешканців. Все це лягло в основу книги "Долі людські" (з історії села Семиполки).

Також нагадаємо, що відтепер в Бориспільському та Броварському районних управліннях поліції з’явились нові групи реагування на повідомлення про домашнє насильство.

Читати "Моя Київщина" у Facebook