#

На Броварщині правоохоронці продовжують ловити жителів із наркотиками (ФОТО)

15.02.2021 18:20
На Броварщині правоохоронці продовжують ловити жителів із наркотиками (ФОТО)
Фото з місця події

За минулі вихідні на Броварщині працівники поліції спіймали чотирьох осіб, які мали при собі заборонені речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Faсebook.

У місті Бровари на одній з вулиць працівники поліції помітили чоловіків, які поводили себе підозріло. Поліцейські провели поверхневу перевірку та виявили у 29-річного та 30-річного місцевих жителів наркотичний засіб "амфетамін".

Також аналогічний випадок стався на іншій вулиці міста. Під час перевірки правоохоронці у 33-річного чоловіка виявили наркотичну речовину, загорнену у грошову купюру.

У селі Перемога поліцейські зупинили 45-річного місцевого жителя, який помітно нервував і різко змінив напрямок руху. Під час перевірки правоохоронці виявили у чоловіка згорток з речовиною зеленого кольору та пристрій, за допомогою, якого чоловік вживав наркотичні речовини.

Вилучене направлено на експертне дослідження.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження зач.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 9 лютого у селі Літки правоохоронці дізнались одразу про двох загиблих: одного чоловіка знайшли мертвим у власному будинку, а іншого – у сніговому наметі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram