#

На Броварщині продовжують розслідувати справу викрадення трирічного хлопчика

15.09.2021 11:50
На Броварщині продовжують розслідувати справу викрадення трирічного хлопчика
Фото з місця подій

Поліція Київщини вживає заходів щодо всестороннього та об’єктивного розслідування справи, пов’язаної зі зникненням трирічного хлопчика на Броварщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Станом на 15 вересня поліція встановлює всіх учасників, які були причетні до позбавлення матері можливості спілкування з сином.

Нагадаємо, що 12 вересня до поліції надійшло повідомлення від жительки села Богданівка Броварського району про те, що батько її сина забрав дитину і зник на автомобілі Subaru Forester у невідомому напрямку.

Поліція Київщини встановила, що, окрім батька дитини, у процесі позбавлення спілкування сина з матір’ю брали участь сторонні особи. Крім цього, поліція встановила, що особи вживали заходи конспірації – змінювали автівки. Наразі правоохоронці встановлюють деталі участі цих осіб у зазначених діях.

13 вересня поліція Київщини передала матеріали до органів опіки та піклування для прийняття рішення щодо притягнення батька до адміністративної відповідальності за ч. 5 ст. 184 КУпАП.

Крім цього, за фактом самоправства відкрито кримінальне провадження за ст. 356 Кримінального кодексу України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram