#

На Броварщині провели забіг, який мав відбутися у квітні

20.07.2020 18:40
На Броварщині провели забіг, який мав відбутися у квітні
Фото з місця події

Учора, 19 липня, на території Броварського лісництва відбулися легкоатлетичні змагання на свіжому повітрі Еко-трейл "Весняний Ліс – 2020"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Броварської ради, змагання були організовані при підтримці відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради.

Захід мав відбутися ще у квітні, проте через запровадження карантину в Україні, був перенесений. Змагання пройшли з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм, рекомендованих МОЗ України.

Забіг відбувся без присутності глядачів, також скасовано змагання на дитячих дистанціях та зі  скандинавської ходьби. Також було встановлено ліміт учасників: 130 чоловік на дистанцію 11 км і 70 чоловік на дистанцію 5,5 км. Стартували бігуни в декілька етапів – не більше 50 осіб за один раз.

Для багатьох учасників змагання стали справжнім випробуванням, адже не просто було підтримувати належну фізичну форму під час карантину. Однак, усі бігуни витримали заявлену  дистанцію та успішно дісталися фінішу.

Нагадаємо, що у місті Бровари чоловік зателефонував правоохоронцям та повідомив, що його знайома вирощує небезпечні рослини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram